Design byMille

Mine smykker laves udelukkende af sterling sølv og forgyldninger i bedste kvalitet, samt porcelæn og sten. Det er vigtigt for mig at smykkerne kan bruges igen og igen og derfor skal de kunne holde til både hverdag og fest. Jeg er selvfølgelig også medlem af ædelmetalkontrollen. 

Alle smykkerne er designede og  håndlavede på eget værksted i Aarhus. Jeg er uddannet arkitekt, cand arch fra Aarhus Arkitektskole og har således altid arbejdet med design, funktionalitet og æstetik. I smykkefaget finder jeg stor glæde ved at kunne fordybe mig i detaljen i en helt lille skala. Jeg har arbejdet med smykkedesign siden 2013 og har tillært mig mange færdigheder i faget og udvikler stadig nye teknikker. Når jeg engang imellem har brug for know-how eller hjælp i produktionen, samarbejder jeg med de dygtigste fagfolk og guldsmede i Danmark.

 Jeg elsker at designe og finde på nye former, farver og strukturer der får kvinder til at stråle lidt ekstra! Mit design-univers strækker sig fra det stringente, kantede og stramme, rå look og til det feminine, bløde og sofistikerede. Jeg leger mine smykker frem.

Kh. Mille