Gratis levering i Danmark

Arkitekt og smykkedesigner

 

Smykkedesigner 

En introduktion af mig selv, som første blog-oplæg her på min shop, må være på sin plads :-)

Jeg hedder Mille...som du jo nok har gættet ;-)) Jeg er fuldstændig afhængig af at skabe/formgive!

Jeg har en baggrund som arkitekt og er fascineret af formgivning. Jeg kan ikke lade være med at tænke i former og design. Jeg har haft fingrene i mange forskellige medier og materialer. Både digitale, grafisk-design, fotografering, indretning og 3D-tegning samt keramik, tegning, maleri og her de sidste par år også guldsmed-arbejde. Jeg synes håndværket er fantastisk. Og jeg bruger min viden til at skabe de nyeste designs, som jeg efterfølgende får produceret i samarbejde med dygtige danske og udenlandske guldsmede.

Jeg savner ind imellem arkitektfaget, men jeg kanaliserer i stedet min formgivnings-trang ud i smykkerne. Det er en fantastisk verden af design kombineret med teknik og det fineste håndværk. Og det passer virkelig godt til mit temperament. Der er så mange metoder og så meget at lære. Så det har bidt sig fast... sådan for alvor :-0  Det er en fantastisk proces at skabe et lille værk med hænderne i en skala man kan forholde sig til direkte.

Jeg vil gerne udforske spændingsfeltet mellem kunst, design og håndværk. Jeg elsker fx hvordan et organisk design-udtryk fanges i den hårde sølv-form.

Fashionentrepreneur

Jeg er beæret over at så mange skønne danske kvinder vil gå med mine designs. Jeg bliver SÅ glad helt ind i sjælen, hver gang jeg sender et nyt smykke afsted ud i verden. For tiden pønser jeg lidt på at kreere nogle enkelte designs til mænd også. De skal også have lov at gå med danske luksus-smykker.

 

Den kreative proces

Jeg arbejder med forskellige metoder i min designproces. Nogle af smykkerne er først tegnet i hånden, derefter tegnet op i 3D. Andre formes frem i voks, som derefter støbes og renoveres. Mine smykker produceres kun i limited eller unika-versioner. Halskæden her: SilverCascade findes der fx kun 5 af i verden. 

Andre designs er helt unikke. Mange af mine fingerringe-designs er skabt i 100% unika. Jeg elsker tanken om at ingen andre i verden har det helt samme smykke som mig (eller dig) Vi skal ikke gå rundt og være kopier af hinanden.

Når jeg bruger SÅ lang tid på at designe mine smykker og når smykkerne kun laves i limited eller unika-versioner, er det super-vigtigt for mig at kvaliteten er helt i top. Derfor bruger jeg selvfølgelig også kun ædelmetaller sterlingsølv og forgyldninger, perler og sten i bedste kvalitet. Jeg ønsker at skabe design som ikke ridder på en modebølge, men som udspringer af en passioneret fornemmelse for formgivning drysset med inspiration fra naturen og arkitekturens verden.

Kærlig hilsen

Mille

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort