Gratis levering i Danmark

Om designeren Mille Hammer

Med en baggrund som arkitekt er det fantastisk at kunne arbejde med smykker, hvor formgivningen foregår i den lille skala. Her kombinerer jeg håndværk med design og æstetik. Jeg har en stor passion for den kreative process og jeg skaber en lille håndfuld nye designs en til to gange om året. Jeg ønsker at smykkerne skal holde i mange år og derfor er det også kun kvalitets-materialer, der bruges i mine designs.

Mine smykker er håndværk, der kun produceres i små mængder. I en tid hvor vi over-øses med masseproducerede mainstream-fashion-produkter uden kvalitet og individualisme, ønsker jeg, at mine kunder vælger smykket med hjertet og værdsætter det i mange år fremover.

Jeg har mange inspirations-kilder. Det kan være fra arkitekturens verden, hvor to flader mødes på en interessant måde, eller fra naturen, hvor en lille gren snor sig smukt. Idéer har jeg mange af. 

Hvert smykke er skabt med passion og har en lille historie bag sig. Jeg samarbejder både med danske og udenlandske guldsmede i produktionen af mine designs. Men fælles for dem er at smykkerne er skabt af dygtige håndværkere og i øko-sølv og fairtrade ånd.