Gratis levering i Danmark

byMille NEWS 2020

Det er ikke tit det sker.. ! Ja faktisk kun én til to-tre gange om året, at jeg får lavet en ny kollektion til samlingen: DearingsbyMille..! Men nu er det altså sket.

News byMille

Serien VibrantFlow (ovenover) er skabt i det rum, vi alle har brug for at træde ind i en gang imellem... Det rum hvor vi glemmer verden omkring os og bare ER! Nogen går i haven, andre strikker eller dyrker yoga...jeg selv fordyber mig i formgivning. Jeg ELSKER at designe med hænderne. Jeg glemmer fuldstændig tid og sted og opdager ikke at der er gået flere timer. 

Til designet af VibrantFlow havde jeg givet mig selv to temaer at arbejde udfra; VIBRERENDE og FLYDENDE. Jeg elsker kontraster og i serien har jeg bevidst fremelsket det metallisk-flydende og det vibrerende, bølgede og således blev VibrantFlow skabt.

Serien består af øreringe, halskæde og fingerringe. Man kan sagtens bruge dem som sæt! Det kan jeg sagtens selv finde på at gøre. Eller man kan kombinere dem med sine andre yndlingssmykker. De findes både i Sterlingsølv og i 24 karat forgyldt 3 micron. Det vil sige en supergod kvalitet af forgyldning.

EffortLess øreringene er legende og lette og hentyder til at vi alle skal slippe tøjlerne lidt ind i mellem. Vi skal slippe bekymringerne, andres forventninger og ikke være så selvhøjtidelige. Vi skal være spontane og legende.

EffortLess-øreringene findes både i sølv og i 24 karat, 3 micron forgyldt sølv. De er supersøde og bevæger sig smukt i takt med dit hoveds bevægelser.

EffortLess øreringe i sterlingsølv

Ydermere har jeg henover foråret og sommeren  forelsket mig i processen med at skabe unika-smykker. Jeg havde i forvejen lavet nogle få stykker, men jeg er blevet bidt af det og i fremtiden vil jeg lave flere. Tanken om at smykket kun findes i denne ene udgave elsker jeg og jeg håber at flere folk vil få øjnene op for følelsen af at have sit helt eget unika-smykke som ikke findes magen til i hele verden.

Jeg designer jo egentlig mest smykker, som jeg selv elsker at gå med. Så stor var min overraskelse, da min søde veninde fra Paris fortalte mig at hendes to teenage-drenge havde forelsket sig i to af mine unika-ringe. Hvor blev jeg glad! Jeg synes det er helt fantastisk at jeg kan skabe smykker, som appellerer til unge og fremtidens trendsættere og ovenikøbet af modsat køn.

 

 

Jeg synes det er SÅ fedt at vi i Danmark og mange steder i resten af verden bevæger os væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet investerer i produkter med en god baggrund, produceret under ordenlige forhold med miljø-hensyn såvel som ordenlige forhold at arbejde under. Mine smykker er skabt fortrinsvis i Danmark og de smykker jeg har fået produceret i udlandet er certificerede smykkeproducenter, der arbejder under ordnede og ordenlige forhold.

Jeg håber at du kan lide mine nye designs og har lyst til at se mere...

Kh. Mille

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort