Gratis levering i Danmark

To lækre danske upcoming brands, der er værd at holde øje med

Som selvstændig mom-preneur, møder jeg mange spændende, dygtige, kreative og viljestærke mennesker, der knokler for at bryde igennem på et marked der er overfyldt med store pengestærke og veletablerede firmaer. Jeg tror at vi i fremtiden vil få nemmere ved at handle direkte med designerne selv. Og det er fantastisk. Det er lidt som at finde en skjult skat ;-)

Det er snart jul og i den forbindelse vil jeg hermed komme med et par shout-outs for to dygtige kollegers lækre upcoming brands. Det kunne måske inspirere til et par gaveindkøb ;-)

 

Jeg har i hvert fald skrevet en superlækker taske fra dygtige danske Camilla Hvingelby's taskebrand Kontainercopenhagen på min ønskeseddel i år.


Faktisk forelskede jeg mig med det samme i taskerne da jeg mødte Camilla første gang for et par år siden, på et Finderkeepers designmarked hvor hun ofte deltager. Jeg stod med mine smykker og Camilla med de flotte læder-tasker. Man kan med det samme se at de er i fantastisk kvalitet og har de fineste detaljer. Mange af taskerne er designet med en form for "flet" i læderet. Og andre er i det lækreste ruskind. Men fælles for alle designsene er at de fås i mega-fede farver og med det fineste og finurlige bomulds-for på indersiden. Ydermere fokuserer Kontainercopenhagen også på slowfashion  samt bæredygtige og øko certificerede materialer.

Eneste problem er at det er svært at vælge ;-)

Men den her:

Coral-Kiss-Mini-Clutch

 

Eller den her 

 

Hmmm..eller den her 

Et andet mærker der efter min mening også skiller sig ud og som i høj grad appellerer til unge mennesker er brandet Crake and Oryx

Har du en teenager eller et ungt menneske i familien, der ikke er bange for at skille sig lidt ud med sin stil vil en lækker julegave fra Crake and Oryx sikkert være et hit.

Det danske brand handler ikke bare om mode, men har budskaber med i sine designs. Her er en beskrivelse fra brandet selv: 

Vores designkoncept tager udgangspunkt i en dystopisk fremtid hvor civilisationen, som vi kender den, er væk. Her prøver vi at finde mening med tingene, forstå fortidens symboler og ikke mindst; skabe nye ritualer. Vores linje er samtidigt inspireret af Margaret Atwoods' roman Oryx og Crake fra 2003 – en uforglemmelig kærlighedshistorie med et skræmmende fremtidssyn. Sørgende over tabet på både sin bedste ven Crake og på den flygtige kvinde Oryx, kæmper hovedpersonen for at overleve i en verden, hvor han måske er sidste overlevende. Usikkerheden og dystopien der skabte dette narrativ, satte sig fast i vores bevidstheder, og er nu drivkraften for vores arbejde. Det fremtidssyn som Atwood portrætterede, gik udover vores vildeste fantasi, men virker nu alt for bekendt. Vi skaber for at forsøge at forstå verden omkring os.

 

Og så elsker Crake and Oryx (som jeg selv også i øvrigt) at man kan skille sig lidt ud med sin stil og ikke skal gå i de samme masseproducerede designs, som alle andre. Derfor produceres deres designs også kun i begrænsede oplag.

Tjek lige et par af deres lækre designs ud, hvis du mangler den personlige gave til den stilsikre søster, onkel eller niece ;-)

Den her hue

 

 Eller den her t-shirt 

Jeg synes de brands er værd at tjekke ud til juleshoppingen anno 2019.

Husk at gaver skal købes med hjertet og helst i god tid uden alt for meget stres ;-) Man kan ofte mærke, som modtager at der er tænkt over gaven og at den er valgt med hjertet.

Som smykkedesigner kommer jeg ikke udenom at der er et par af kvinderne i min familie, der nok modtager et par af mine egne designs...jeg kan ikke her røbe hvem der får hvad, in case de nu læser med her, men jeg kan da lige vise hvad jeg overvejer...

StraightForward øreringene er super-stringente og en underspillet leg med former. De passer perfekt til en dag på arbejdet, fordi de ikke er overpyntede, men samtidig heller ikke kedelige. Jeg har lige én i tankerne, de ville passe perfekt til.

 

 

SoftTouch-sættet er virkelig blevet en af mine egne yndlingsdesigns. Jeg må jo indrømme at jeg går med smykker stort set hver dag og sættet her blev på en eller anden måde nærmest bare siddende...Men det kender du nok, det der med at man får yndlingssmykker...Hurra! Det er det bedste. Og jeg ved lige nøgagtigt hvem der vil blive lige så afhængig af SoftTouch-sættet her som jeg selv ;-)

Hav en fantastisk juleshopping!

Kærlig hilsen

Mille

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort