Gratis levering i Danmark

Sort fredag...hot or not?

Holder byMille sort fredag?

Egentlig er det jo hverken i min eller tidens ånd med overforbrug og køb-og-smid væk-kultur. Black Friday som koncept er i bund og grund ikke særlig sympatisk og kun muligt for de helt store penge-stærke virksomheder, som kan presse producentens priser helt i bund. De små firmaer presses til at ride med på bølgen og bløder til gengæld på bundlinjen. Mine smykkedesigns produceres i små mængder i fairtrade-ånd og i kvalitetsmaterialer. Det koster lidt mere end stor masseproduktion og derfor matcher konceptet Black Friday ikke rigtigt med byMilles smykker.

Dog vil jeg gerne belønne mine loyale følgere og nyhedsbrevs-modtagere..mine dearings, for I er i den grad med til at gøre det muligt for mig overhovedet at kunne køre mit lille firma. Og derfor er byMilles Black Friday en balancegang mellem at  respektere mit brand, stå ved at kvalitets-smykker og godt håndværk koster det det koster og samtidig vise min tribe/dearings at jeg sætter pris på at I følger med.

Derfor vil der igen i år, være lidt ekstra lækre priser til jer den sorte fredag. Men kun for dearings på byMilles SoMe og nyhedsbrev.

Kh. Mille

byMilles shop

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort